Нещодавно телеканал СТБ нарешті повідомив дату повернення романтичного шоу "Холостяк" з 12 сезоном та Алексом Топольським - 30 вересня.

У першому відео говориться, що чоловік на першій зустрічі зробить кілька приємних сюрпризів жінкам. На дівчат чекають три нові кольори троянд, але їхнє значення досі тримають у секреті.

Холостяк Алекс Топольський
Холостяк Алекс Топольський

Наразі шанувальникам шоу показали новий ролик, з кількома учасницями, розкривши трохи інформації про них. Перша – матуся, друга – художниця, яка малює світ українського моря, а також є щира гаряча дівчина з вогником в очах...

"Чиє ж українська краса вразить холостяка настільки, що він подарує їй рожеву троянду? Чи означає вона місце у фіналі?", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У коментарях користувачі вже традиційно потрапили до двох протилежних таборів. Одні чекають, що не дочекаються нового сезону. Інші користувачі не розуміють, навіщо зараз потрібний розважальний проект, коли в Україні війна. Хоча... є й ті, хто хоче бачити у головній ролі воїна ЗСУ.

Прем'єра нового "Холостяка", скріншот: YouTube
Прем'єра нового "Холостяка", скріншот: YouTube

"Перший холостяк, який не вразив, що й дивитися немає бажання", "Не сподобався цей холостяк", "Яке все фальшиве...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський показав гаряче тіло і дав "стусанка" ледарям: "Підняти за*ницю з дивана і почати..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк-12" з Алексом Топольським повертається, незважаючи на війну - відома дата

Знай.uа писав, обраниця Холостяка Михайла Заливака Ганна Богдан зізналася, що стала цінувати після жниварки за кордоном: "Зрозуміла для себе"