Відомий український гуморист, учасник "Ліги сміху", а також першого сезону шоу "Холостячка" Андрій Рибак, який нещодавно зіграв весілля зі своїм коханим, показав, як зустрів ранок в одному ліжку з двома "кішечками". Цим він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Рибак має безліч шанувальників, яким він запал у серця та як гуморист, і як учасник романтичного шоу, де боровся за серце Ксенії Мішиної. Артист регулярно радує шанувальників новими фото та відео, показуючи та розповідаючи, що відбувається в його житті.

Андрій Рибак. Фото: скрін youtube
Андрій Рибак. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Андрій Рибак показав, як починається його день після весілля. Він прокинувся в одному ліжку, як він зазначив, одразу з двома кошмами. Ними виявилися його кохана, яка нещодавно набула статусу дружини та їх домашній вихованець. Видно, що у новоспеченій сім'ї панує ідилія та кохання.

Сторіс Андрія Рибака. Фото: скрін instagram stories
Сторіс Андрія Рибака. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Прокидаюся, а тут дві кішки під боком муркочуть", - підписав ролик гуморист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Хветкевич із "Холостячки" розповів про майбутнє весілля та дітей з нареченим-колумбійцем: "Як нормальні люди".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, колишня коханця Дорофєєвої приспустила труси і зізналася, як відвела чужого чоловіка: "Іти далі?"