Відома українська співачка Настя Каменських влаштувала "дівич-вечір" зі своїми найзатятішими шанувальниками і поділилася кадрами із зустрічі на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських щодо нещодавно повернулася до України, а її чоловік Олексій Потапенко залишився за кордоном. За недовгий час на батьківщині зірка встигла зробити багато добрих справ, а тепер, мабуть, вирішила трохи відпочити душею та зустрілася зі своїм фан-клубом.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Зустріч з моїми @_nkfan стала для мене як ковтком свіжого повітря! Цих дівчат я знаю вже не один рік і весь цей час ми з ними підтримуємо зв'язок і дуже теплі стосунки. Вони – частина моєї великої родини, і я дуже вдячна, що ми друг в друга", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Настя Каменських поспілкувалася з шанувальницями, вони разом поїли солодощів і поговорили про життя. Зірка зазначила, що така зустріч відбулася вперше з початку війни та дуже її порадувала.

"За ці складні 6 місяців ми вперше могли так зібратися і ця зустріч, наші розмови, посмішки та обійми дали мені стільки енергії та нових сил! Знаю, кожна з дівчат випробувала те саме! І це найцінніше для мене!", - зазначила. Настя Каменських.

Раніше портал Знай повідомляв, Настя Каменських розповіла про найпалкіше бажання після повернення в Україну: "Обіймати стіни та слухати тишу".

Також наш портал інформував, Настя Каменських розповіла, як вони із Потапом "виживають" завдяки відкладеним на кліпи грошам: "Нічого не заробляємо".

Крім того, ми писали, Євген Кошовий, Юрій Ткач, Юрій Великий та інші "кварталівці" розповіли, як гумор наближає перемогу: "Наша зброя".