Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін показав, як проводить час із сином, прокачуючись Києвом на самокатах. Фото він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Дьомін має багато шанувальників та постійно перебуває з ними на зв'язку, зокрема використовуючи соцмережі. Ведучий постійно ділиться новинами, щоб українці не пропустили нічого важливого, а також регулярно радують знімками чи відео з особистого життя або роботи.

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Слава Дьомін вирішив показати, як проводить вільний від роботи час. Він із сином, незважаючи на похмуру та злегка дощову погоду, вибралися покататися на самокатах. На фото зірковий тато щось вказує синові пальцем, а той уважно зморить і слухає.

У підписі до фото ведучий зізнався, що чітко пам'ятатиме день, коли почалася війна і все перевернулося. Він зазначив, що це в його пам'яті назавжди, як і день перемоги у цій війні, який настане незабаром.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ви пам'ятаєте той момент, коли все змінилося? Я його чітко пам'ятаю і ніколи не забуду. Але кожен день я живу з думкою, що скоро перемога! Зараз кожен із нас намагається щось робити, щоб цей бажаний день наблизився. на своєму місці", - зазначив Слава Дьомін.

Раніше портал Знай повідомляв, Віталій Козловський нагодував Славу Дьоміна закруткою власного виробництва: "Можливо останній ефір..."

Також наш портал інформував, Оля Полякова покаже, як війна зруйнувала плани та життя мільйонів українців: "Ця історія стала спільною для всіх".

Крім того, наш портал інформував, блогер Олег Машуковський зняв усе зайве і потряс перед шанувальницями булочками: "Запросила, я прийшов, та ще й трусах побував".