Відома українська фешн-фотографіня та модельна експерт Софія Плакідюк знову поспілкувалася з аудиторією на різні теми.

За Сонею у соціальній мережі Instagram стежать понад 470 тисяч людей. Для них вона виставила кілька знімків Катерини Осадчої, зроблених напередодні дня народження телеведучої.

Соня Плакідюк, фото: Instagram
Соня Плакідюк, фото: Instagram

"Це велике щастя — робити те, що вмієш краще і тим самим мати можливість допомагати. Ми зібралися разом, щоб зняти патріотичний дроп унікальних речей від семи українських дизайнерів для благодійної ініціативи "Дім для дітей". що найголовніше бажання для всіх нас вона вже загадала... щоб воно швидше виповнилося", - пише Софія Плакідюк в публікації.

На чорно-білому знімку тільки одяг має кольори – жовтий, білий та блакитний. Посередині на грудях величезний виріз. У тій частині, де знаходиться серце, намальований цей самий орган, щоб його було видно всім, у кольорах прапора України.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

"Ох, які ж прекрасні ваші роботи", "Боже, яка жінка", "Неймовірна. З роками стає все красивіше", "Вона неймовірно хороша", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка СТМПУ Соня Плакідюк навчила, як жити з нуля з 2-річною дитиною на руках: "Самі розумієте чому"

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов відпалив на весіллі з молодою нареченою, але дружину Осадчу не покликав: "У дуже вузькому колі..."

Знай.ua писав, зірка СТМПУ Соня Плакідюк помітила, як у Європі "наплювали" на війну через спеку: "Це дуже важливо"