Відомий український репер, продюсер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко, який виступає під псевдонімом, Потап несподівано порадував новим хітом, присвяченим головній особі російської пропаганди. Уривок пісні він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Потап із перших днів повномасштабної війни перебуває за кордоном, куди їхав ще до 24 лютого у заплановану відпустку. Навіть на відстані він активно підтримує українців, зокрема виступаючи на благодійних концертах. У соцмережах артист став з'являтися в рази рідше, але все ж таки іноді радує шанувальників новими фото або відео.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Потап показав уривок зі свого виступу, на якому, мабуть, експромтом виконав пісеньку, яка не залишить байдужим жодного українця. Вона складається з трьох слів, але має дуже приємне звучання.

Потап. Фото: скрін instagram stories
Потап. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Як же круто. Такий потужний і актуальний трек на сьогодні. Це черговий хіт. Чекаємо на всі музичні майданчики", - зазначили шанувальники у підписі до відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Також наш портал інформував, Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Крім того, ми писали, колишня коханця Дорофєєвої приспустила труси і зізналася, як відвела чужого чоловіка: "Іти далі?"