Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" та один із тренерів на вокальному проекті "Голос країни" Святослав Вакарчук не дуже часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі In stagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч людей.

Нещодавно стало відомо, що новий сезон шоу "Голос країни" все ж таки пустять в ефір, незважаючи на війну з росією. Не всі глядачі адекватно поставилися до такої новини, інші ж не проти відволіктися. Святослав Вакарчук повідомив, що останні випуски знімалися у січні 2022 року, але на екранах також покажуть і новіші.

Скріншот з Instagram, Святослав Вакарчук
Скріншот з Instagram, Святослав Вакарчук

"За моїми відчуттями, якщо відверто, ніби сто років тому. Ті, зняті взимку програми, так і не вийшли в ефір у лютому, березні з очевидних причин. Життя у січні 2022 та вересні 2022 — різні всесвіти", - додав артист.

Музикант підтримує рішення команди випустити шоу, проте глядачі його побачать не у всіх випусках, а лише у тих, що записували до війни, у січні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вакарчук пояснив, що зараз усі його сили спрямовані на допомогу країні та ЗСУ.

"Моє завдання зараз - підтримувати бійців на фронті, на Сході та Півдні, допомогати Україні у благодійному турі ОЕ. Кожен сьогодні має наближати перемогу найбільш ефективним способом", - заявив Святослав.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва напоролася на критику через запуск проекту "Голосу країни": "Якось це дико"

Як повідомляв Знай.ua, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" перетворив концертну залу на зіркове небо: "Неймовірно"

Також портал Знай.ua писав, що Святослав Вакарчук пробігся вулицями Харкова та показав, як змінила місто