Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська показала теплий момент зустрічі зі своїм зірковим колегою та близьким другом Віталієм Козловським, з яким колись вела одного ранкового шоу. Як зізналася артистка, вони не бачилися з 23 лютого і дуже чекали на можливість міцно обійняти один одного.

Скріншот із Instagram, Оля Цибульська
Скріншот із Instagram, Оля Цибульська

Артисти записали невеликий відеоролик під нещодавно випущену пісню Олі "Сьогодні", яка так сильно встигла полюбитись слухачам. У кадрі вони затискалися і весело танцювали, заряджені позитивом.

"До кінця! відмічай того, з ким чекаєш на зустріч 💔 ми не бачилися з 23 лютого", - написала Цибульська.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Варто зазначити, що Цибульській не раз приписували роман із Козловським, адже їх пов'язує справді міцний зв'язок, який вони всіляко демонструють на публіці. Але оскільки співачка нещодавно вперше показала свого чоловіка, всі сумніви відпали.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська зворушилася через зустріч із кошеням-переселенцем, якого ЗСУ витягли з того світу: "Мій талісман"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська показала, на що здатна музика та "злилася" в одне ціле з бородатим гітаристом: "Як сильно"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська "потрапила" у поле до звільнення Харківської області, радіючи дощу: "Життя продовжується"