Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник), який практично відразу заявив про свою громадянську позицію і зараз захищає рідну країну в лавах ЗСУ, не боячись російських окупантів, завоював симпатію та повагу багатьох шанувальників і зірок.

Макс Барських продовжує знайомити фанатів зі своєю новою англомовною творчістю. Днями він випустив першу пісню "I feel good" зі свіжого альбому, а зараз вирішив розповісти, чому обрав саме такий псевдонім - Mick Sunday.

Макс Барських, кадр із кліпу
Макс Барських, кадр із кліпу

Виявилося, все дуже просто – його улюблений день тижня неділя і завжди таким був. А ще більшість пісень артиста було написано саме цього сьомого дня. Макс упевнений, що це найкращий час для заряджання енергією на весь майбутній робочий тиждень.

А ось із першим словом все ще простіше. Його справжнє ім'я Микола, звідси його спрощена варіація - Mick.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Але майте на увазі, Макс Барських нікуди не дівається, як багато хто подумав 😀 Я продовжуватиму співати свої найкращі хіти та нові пісні, створені українською мовою під цим брендом", - запевнив артист.

Раніше ми писали про те, що Макс Барських "увірвався" у новому образі диско та презентував першу англомовну пісню: "Мрію говорити з усім світом"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських з'явився в Херсоні, щоб сходити до школи, де він навчався: "Це Україна так було, є і буде"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських змінив курс на США та Європу, вирішивши співати англійською у стилі диско: "Багато горя та страждань"