Українська співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська часто викладає будь-які публікації в Instagram, де за її життям стежать понад 85 тисяч осіб (на резервному обліковому записі).

Вона не збирається найближчим часом повертатись до України. Їй нічого не заважає продовжувати жити. На цей раз Слава поділилася кумедною фотографією у Stories, щоб показати, які товари можна зустріти в Європі.

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

На знімку є щось, що зроблено за формою чоловічого статевого органу. Напис англійською – при перекладі виявляється, що це молочний шоколад.

"Х*й на паличці. Твердий і соковитий. One black - never come back", - йдеться в Instagram Stories.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Проте чи спробувала його Слава Камінська, чи ні – невідомо, жодних деталей співачка не надає.

Слава Камінська, скріншот: Instagram Stories
Слава Камінська, скріншот: Instagram Stories

До цього вона сфотографувалася на тлі величезних пакетів зі сміттям. Вона й досі не знає, навіщо це зробила.

"Допоможіть біженцям, три дні не їла, не пила", "Слава, не соромся більше людям на російських теренах показувати правду про нашу Україну", "Захотіла і зробила! Не треба відмотувати назад - чому?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, "Playboy" в Україні закривається після того, як розділи Астаф'єву, Дорофєєву та Славу Камінську: "Звільнити все"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська втратила пильність у гонитві за красою і травмувала голову: "Хер*нулась об кран"

Знай.ua писав, Слава Камінська підкорила медуз і морських котиків своєю пружною попою на пляжі: "Трохи не здохли від захоплення"