Гумористичне товариство "Дизель шоу" продовжує піднімати настрій українцям під час повномасштабної війни проти рашистів.

Нещодавно ми писали про те, що навіть Вікторія Булітко дозволила собі з'явитися на сцені у військовій формі української армії. Це зроблено, щоб розіграти ситуацію на блокпості.

Вікторія Булітко, фото з Instagram
Вікторія Булітко, фото з Instagram

"Паляниця біля крамниці біля Укрзалізниці — це зможе вимовити лише справжній українець. Тож цей вислів став своєрідним паролем, який звучав на блокпостах. Що ще придумали українці, щоб впізнавати своїх?", - йдеться у публікації.

Підходить Олександр Бережок до блокпоста і тут починається найцікавіше. Вікторія Булітко та Єгор Крутоголов не хочуть пропускати його, доки не скаже заповітне слово.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

— Пароль...

— Соловйов галімий троль.

— Ми серйозно, пароль...

— Множимо склади на ноль.

— Пароль!

— Бурят не влазить в бандероль.

На цьому моменті сміються і актори, і глядачі у залі.

— Прикольно, але все ж таки пароль.

— HIMARS.

— Правильно, відповідь - бавовна.

"Дизель шоу", фото: Instagram
"Дизель шоу", фото: Instagram

"Я їх обожнюю", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" не витримала і натягла форму ЗСУ, є одне "але": "Через півроку"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов показав, як за допомогою маленької дівчинки заробив 30 тисяч: "Маємо пам'ятати"

Знай.ua писав, Євген Сморигін з "Дизель шоу" натягнув рашистську форму в Україні і взяв заручницю: "Вже давно немає"