Народна артистка України, продюсер, талановита та успішна виконавиця Наталія Могилевська поділилася публікацією у соціальній мережі. Вона показала себе з великим букетом та звернулася до української аудиторії.

Відповідну публікацію Наталія Могилевська розмістила на своїй сторінці у Instagram.

«Сьогоднішня вистава була на межі зриву. Вранці, я взагалі не розмовляла. Але я дуже не хотіла її скасовувати і позбавлятися нашої зустрічі. Лікарі не вірили, але на диво, під час виступу голос прорізався. Є Бог на світі! Дійсно, треба просто молитися. Дякую, мій рідний Київ, за цю виставу сьогодні! Чекаю всіх 20 вересня. Ми будемо повторювати ії стільки, скільки буде ваших прохань і я буду грати для вас Люблю і до зустрічі!», - повідомила українська співачка.

На сторінку у соціальній мережі на Наталю Могилевську підписано 1.3 мільйони людей, що говорить про те, що вона має чимало шанувальників. Фоловери зірки не змусили на себе довго чекати і почали писати коментарі під публікацією своєї улюблениці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

«Наталочко україночко наша», «Є Господь, Він з нами завжди і скрізь, треба вірити і покладатися лише на Нього, бо Він наше життя краще нас самих знає», - залишають відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Наталії Могилевської у Instagram
Коментарі на пост Наталії Могилевської у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Наталія Могилевська засунула до рота пробку - емоції зашкалюють.

Нагадаємо, українці запідозрили Наталю Могилевську у вагітності.

Також портал "Знай" писав, що Наталія Могилевська без штанів спитала, хто і як вирішує проблему.