Відома українська співачка, акторка, ведуча, дружина продюсера Потапа Настя Каменських потішила публіку відвертими кадрами. Вона показала себе у пікантному вбранні та звернулася до українців.

Відповідну публікацію Настя Каменських розмістила на своїй сторінці у Instagram.

«Дякую вам за теплі відгуки про мій "Кришталь" Всім нам необхідно час-від-часу перемикати себе від страшних подій і я дуже рада, що ця робота стала для багатьох людей способом це зробити. Сьогодні передивляюся ці фото і розумію, що ми вже ніколи не будемо такими, як до 24 лютого. Зараз ці спогади здаються флешбеком з минулого життя. Але я вірю, що вже дуже скоро Україна переможе і ми будемо творити так, як ніколи раніше А вже сьогодні заспіваємо з вами "Кришталь" та багато інших улюблених пісень на концерті в підтримку України у Марбельї Фото: @moi_sofism @roma_tw @mitya_borodin
Стиль: @slavachaika @mariaproskurovskaya @juliyayavisenko @mu.production.ua Мейк: @slavachaika Стиліст по волоссю: @nikolaenkoyuliia», - підписала публікацію українська співачка.

Дивлячись на такі відверті кадри, українська публіка не змогла втриматись і просто пройти повз. Фоловери настії не стали довго чекати і почали писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

«Так, такими як були - не будемо. Але будемо сильнішими, сміливішими, будемо набагато більше цінувати дружбу, взаємодопомогу і саме життя», «Ты молодец умничка счастья здоровья любви мира благодарю за твою помощь Украине», - залишають свою думку українські користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram
Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram

Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram
Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Настя Каменських вразила своєю солов'їною та зізналася, що для неї втіха.

Нагадаємо, розлючена Настя Каменських втратила самоконтроль і впала на росіян.