Стало відомо про новий інцидент, який стався із популярним українським артистом у Європі. Довгі руки Кремля дісталися Німеччини, і скасували концерт.

Про це повідомив соліст колективу "Воплі Водоплясова" Олег Скрипка на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої він і є.

Там він розповів не дуже приємну ситуацію, що сталася з ним та його командою у місті Гамбург, що у Німеччині. З клубом INDRA у них був договір про проведення концерту, але пізніше його було скасовано.

"Українська музика несподівано почала отримувати опір "таємних сил" у Німеччині. І починають скасовуватися наші концерти під егідою, що українці це фашисти і фашистам не можна співати рідною мовою і співати свої пісні. Ми розуміємо, звідки ноги ростуть і, на жаль, тут німці начебто стають на бік українців, але клуби не дотримуються контрактів і ми не можемо потрапити до цих клубів", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Здаватися Олег Скрипка не планує, і обов'язково проведе концерт у місті для слухачів, але вже на іншому концертному майданчику.

Олег Скрипка, скриншот: Instagram
Олег Скрипка, скриншот: Instagram

Після цього він звернувся до шанувальників, які вже придбали квитки, або лише збираються це зробити. Приводів для переживання немає, адже концерт обов'язково буде в Гамбурзі, і про дату і місце вони повідомлять трохи згодом.

"Така корупція і так працюють довгі руки Кремля. Але ми все одно зробимо концерт і слідкуйте за подіями, як вони розвиватимуться", - сказав він.

Схожа ситуація нещодавно сталася і з поетом Сергієм Жаданом у місті Мілан. Організатори відмовилися приймати його після того, як довідалися, що він збирає кошти для української армії.

Нагадаємо, що Олег Скрипка з ВВ прийняв "дар" маленької шанувальниці, яка розплакалася, не потрапивши на його концерт

Раніше повідомлялося, що лідер групи "ВВ" Олег Скрипка показав друга-героя, який наводить страх на окупантів

Також Олег Скрипка символічно повернувся до Вінниці, на те місце, де його мало не вбила ракета .