Десь тиждень тому в інтернеті з'явилася новина, що американський офіс закриває чоловічий журнал Playboy Ukraine з 1 січня 2023 року, після майже 20 років на ринку (перший випуск 2005 року), про це повідомляв вітчизняний видавець Олександр Шевченко у Facebook.

Чоловік виставив публікацію, де висунув припущення, що це робиться на тлі того, що він зайнявся висвітленням повномасштабної війни, а також гуманітарною допомогою без відома керівництва. Наразі Олександр поділився радісними новинами для шанувальників чоловічого журналу.

Софія Стужук, фото: Playboy
Софія Стужук, фото: Playboy

"Центральний офіс Playboy відкликав своє рішення та продовжив дію ліцензії в Україні. Післявоєнній Playboy Party бути", - йдеться у публікації.

І після цього у коментарях зненацька з'явився колішній Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, який вирішив обговорити з Шевченком це питання. Вони пишуть, що друзі цікавилися ідеєю викупити всю компанію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Playboy" в Україні, скріншот: Facebook
"Playboy" в Україні, скріншот: Facebook

"Про цю ідею більшість хлопців ще років з 15-16 починають мріяти", "Що там з російського представництва Playboy?", - пишуть користувачі у коментарях.

"Playboy" в Україні, скріншот: Facebook
"Playboy" в Україні, скріншот: Facebook

Нагадаємо, "Playboy" в Україні закривається після того, як розділи Астаф'єву, Дорофєєву та Славу Камінську: "Звільнити все"

Як повідомляв "Знай.uа", "закохані" Даша Астаф'єва та Євген Клопотенко "потерлися" прямо на столі: "Стільки кайфу"

Знай.ua писав, бразильський бог футболу Роналду хотів стати новим Х'ю Хефнером і купити всю франшизу "Playboy": мамкін бізнесмен