Колишня зірка гурту "ВІА Гра", ексдружина Андрія Джеджули Санта Дімопулос часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 710 тисяч людей.

Нині вона в Instagram Stories виставила посаду одного підприємця, вірменина, який багато років мешкає в Україні. Чоловік заявляє, що має дві батьківщини - у нашій країні він виріс і сформувався як особистість... і у світлі поточних подій - війна в Україні та озброєна агресія Азербайджану.

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

"Поки гарантом безпеки країни є росія (агресор, що сам порушує всі можливі домовленості), нічого хорошого очікувати не доводиться. Мені здається, що Вірменії необхідно знайти нових союзників серед демократичних і цивілізованих держав, щоб змінити вектор розвитку країни і зберегти найвищі цінності: світ і життя людей", - пише Артур Мхітарян у публікації.

Санта Дімопулос заявляє, що вона наполовину ассирійка та вірмени – дуже близький народ для них. І їй досить боляче спостерігати те, що відбувається.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories
Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories

"Жах! Співчуваю вашій країні та народу", "Мирного неба всім народам, де йде війна", "Повністю з Вами солідарна!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, є шанси, що українці переможуть шляхи до Різдва: маршал Королівських ВПС Британії Стрінгер

Як повідомляв "Знай.ua", запеклі бої на кордоні Вірменії та Азербайджану: спалахнув новий конфлікт

Знай.ua писав, у Кремлі почали готувати Крим до здачі, екстрено виводять техніку: "Вони вже не переживуть"