Багато українських знаменитостей, які спокушають з екранів телевізорів дівчат нашої країни, з початком повномасштабної війни відклали свої кар'єрні амбіції та взяли до рук зброю.

Серед таких чоловіків не лише Даніель Салем, Коля Серга, Тарас Тополя та інші, а й колега Ольги Жуковцової із "Жіночого кварталу" за серіалом "Молода" красень Дмитро Архіпов.

Дмитро Архіпов, кадр із серіалу
Дмитро Архіпов, кадр із серіалу

Кілька місяців тому актор серіалу "Молода", прем'єру якого покаже восени Новий канал, також приєднався до лав ЗСУ. Він розповів, що його вразило під час служби.

"Найнесподіваніше, напевно, те, що армія, яку ми бачимо в соцмережах та новинах, – це величезний механізм. З безліччю різних ланок, таких як, наприклад, постачання, документообіг та інше. І мені довелося бачити, як люди "воюють" саме з тим, що є дуже багато наказів та інструкцій, які потрібно правильно написати, заповнити, виконати, щоби якісь речі почали працювати", – розповідає актор.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наразі Дмитро перебуває на бойових позиціях.

"Я мобілізований доброволець. Не знаю, скільки мені служити, але в інтернеті пишуть, що рік, хоча як воно буде - подивимося" , - каже Дмитро.

Дмитро Архіпов, фото із соцмереж актора
Дмитро Архіпов, фото із соцмереж актора

"Молода" – комедійний серіал у центрі сюжету якого – історія про жінку, яка хоче почати все з чистого аркуша, але їй заважає вік. Головні ролі грають Ольга Жуковцова та Дмитро Архіпов. Також у серіалі знімаються Юлія Шугар, Аліна Кошарна, Ірма Вітовська, В'ячеслав Довженко, Володимир Лілицький, Валентин Томусяк, Даніель Салем.

Нагадаємо, що красень Олі Жуковцової з "Квартал 95" Дмитро Архіпов розповів правду про війну та ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, Тарас Тополя пригрозив окупантам завершити справу Сагайдачного та "стерти" москву з лиця землі.