Країну, в якій армії допомагають навіть маленькі діти побілити неможливо. І саме такою державою є Україна.

Це показав і ведучі "Орел і Решка" Андрій Бєдняков на прикладі своєї малечі-доньки. Щоправда крихітка допомогла не армії, а своїм "друзям" за віком, які були змушені тікати з окупованих територій через російську агресію.

6-річна донька ведучого проєкту Нового каналу "Де логіка?" Ксеня вирішила віддати свої іграшки дітям, які постраждали від війни. Наразі дівчинка з мамою, акторкою Анастасією Короткою, перебуває у США. Ходить до школи там, але не забуває про рідну країну та своїх однолітків. Про зворушливу ініціативу доньки розповів зірковий тато.

Андрій Бєдняков з дочкою Ксенею, фото із соцмереж ведучого
Андрій Бєдняков з дочкою Ксенею, фото із соцмереж ведучого

"Ксеня сказала, щоб усі її іграшки отримали постраждалі від війни дітки, – написав Бєдняков. – Ця дівчинка (дівчинка на фото – прим. ред.) щойно отримала подарунок від неї. Всі діти мають бути щасливими."

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше ще до повномасштабної війни Андрій Бєдняков зізнався, що його Ксеня дуже активна і креативна дівчинка.

"Донька успадкувала характери і мами, і тата. Неусидливість, звичайно, від мене, - з посмішкою розповів телеведучий Новому каналу. - Щодо вільного часу, то ми часто подорожуємо сім'єю. Ксеня обожнює Одесу та Львів! Коли вдома, то граємо в настільні ігри. Читаємо. Багато читаємо!"

Сторіз Андрія Бєднякова
Сторіз Андрія Бєднякова

Нагадаємо, що дружина Бєднякова Анастасія Коротка вагітна. Подружжя вдруге стане батьками.

Раніше ми повідомляли, що Бєднякова за великі гроші запрошували на канал рф, де "володарює" соловйов, але совість не дозволила.