Український гуморист, ведучий та зірка серіалу "Одного разу під Полтавою", а також учасник колективу "VIP Тернопіль" Віктор Гевко захопив серією теплих сімейних знімків, які опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Віктор Гевко запал у серця багатьом українцям завдяки вже легендарній ролі кума Юрія Ткача у серіалі "Одного разу під Полтавою". За життя артистка уважно спостерігають тисячі шанувальників, а він своєю чергою радує їх цікавим контентом.

Юрій Ткач та Віктор Гевко. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач та Віктор Гевко. Фото: скрін youtube

На цей раз Віктор Гевко поділився серією милих сімейних фото, на яких позує в компанії дружини-красуні та коханого сина. Публікацію він присвятив дружині Наталі, яка відзначала день народження та супроводжував кадри теплими словами.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Любимо, цінуємо, і обіймаємо міцно. Цього року твої бажання такі самі, як і у всіх українців. Все точно збудеться. І ти до того також докладаєшся своїм волонтерством", - написав гуморист.

Наталя Гевко дуже тепло відреагувала на вітання.

"Дякую ви мої два серденька", - написала вона.

Раніше портал Знай повідомляв, Віктор Гевко запропонував нову версію популярного серіалу - без Ткача, але з ЗСУ: "Одного разу під Ізюмом".

Також наш портал інформував, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" взяла до рук зброю і похвалилася майстерністю: "Потрібно все в житті вміти".

Крім того, наш портал інформував, Кошовий, Пікалов, Ткач та інші зірки "Квартал 95" надихнули сильними словами про перемогу та людяність: "Найпотужніша зброя".