Кім Кардаш'ян дебютувала у сміливому новому образі, щоб подякувати ювелірній компанії Tiffany за надісланий їй браслет. Проте не всі фанати оцінили таке пікантне шоу.

Відповідні кадри Кім Кардаш'ян розмістила на своїй сторінці у Instagram.

Зірка, відома за своїми сімейними шоу Keeping Up With The Kardashians та The Kardashians, вирушила до Instagram, щоб влаштувати бурю у привабливому вбранні.

Вона опублікувала короткий ролик у своїй історії у Instagram, на якому вона відкриває коробку ювелірної компанії Tiffany.

Браслет мерехтів на світлі і був щедро представлений у фірмовій коробці Tiffany синього кольору та чорному оксамитовому салоні.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Скрін сторіс Кім Кардашьян
Скрін сторіс Кім Кардашьян

Потім Кім одягла браслет разом зі своїм вбранням у стилі обладунків, щоб продемонструвати багатство прикраси.

Вона взяла свою сітку та поділилася постом, у якому було шість фотографій із браслетом.

На першому знімку Кім сиділа біля кам'яного муру і дивилася прямо в камеру, її рука лежала на протилежному плечі, коли вона привертала увагу до прикрас.

На Кім був сріблясто-металевий боді з круглим вирізом і без рукавів, який мав високий виріз до стегна і облягав її бездоганні форми.

Однак її пост не вразив її шанувальників, і вони неодноразово коментували її пост «Вірменія зазнає нападу».

Один фанат навіть прокоментував: «Вірменія перебуває під атакою. На цей раз ви теж нас проігнорували».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кім Кардаш'ян приголомшила світ найбільшою пікантною обкладинкою за останні роки.

Нагадаємо, Кортні Кардаш'ян застали за дивностями у громадському чоловічому туалеті.