Справднім медом на вушка українців за час повномасштабної війни став дует Тараса Тополі з гурту "Антитіла" та Еда Ширана.

Цей трек створювався буквально під обстрілами, адже Тарас Тополя ледь не з перших днів повномашстабної війни вирушив боронити рідну землю від російських окупантів. Як же створювалась легендарна пісня і яке ставлення до України має рудий красунчик? Про це все ррозповів сам Тарас Тополя в рамках проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Григорій Решетник. Фото: скрін youtube
Григорій Решетник. Фото: скрін youtube

"Ed Sheeran абсолютно світлий і правильний хлопець. Він всім серцем підтримує Україну. Чітко розуміє, що це несправедлива війна. Що українці показали свою силу. Але три рази він мене запитав: "Тарасе, як думаєш, коли це все закінчиться?". Я не став брехати і сказав, що не знаю. Війна завершиться тоді, коли світ нам надасть якомога більше зброї. Коли ми зможемо на полі бою перемолоти цих терористів, цю біомасу, цих фашистів. І у нього проскочила думка приїхати з концертом в Україну. Думаю, він з радістю це зробить. Я йому сказав – одразу після перемоги",- поділився чоловік учасниці від Україні на Євробаченні співачки Alyosha.

Alyosha та Тарас Тополя, фото з instagram
Alyosha та Тарас Тополя, фото з instagram

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Не забув Тарас Тополя розповісти і про спільний виступ з Едом у Польщі:

"Весь стадіон Narodowy взривів. Спочатку була реакція, коли Ed Sheeran оголосив, і я вийшов на сцену. Ми почали співати разом. А потім, коли вийшли хлопці, і гурт Антитіла разом з Ed Sheeran підняли український прапор. Це неймовірно. Мурахи".

Нагадаємо, що Тарас Тополя пригрозив окупантам завершити справу Сагайдачного та "стерти" москву з лиця землі.

Раніше ми повідомляли, що Тарас Тополя з гурту "Антитіла" зізнався, що найстрашніше на позиціях.