Спорт – це те, до чого приходять багато людей за допомогою у випадках, коли треба заспокоїтися, скинути негатив чи підняти рівень гормону щастя.

Зараз українцям як ніколи важливо зберігати стійкість духу та оптимізм, щоб уміти боротися з негативним настроєм, адже він завжди наздоганяє.

Головний екстремал та активіст Нового каналу Олександр Педан – приклад для багатьох. Чи не щодня зірка публікує сторіс з пробіжок, спортивних ігор та прогулянок із 5-річним сином. Але це "квіточки" в порівнянні з тим, які активності пробував Педан, і тим, про що він мріє.

Олександр Педан з сином Марком (5 років)
Олександр Педан з сином Марком (5 років)

"Найекстремальніший вид спорту, який пробував, - парашутний, - каже телеведучий. - У мене три стрибки. Мені дуже сподобалося, але я не пішов далі вчитися, бо зрозумів, що підсяду на нього. Коли ти починаєш стрибати дуже багато, то бувають різні випадки.До речі, під час мого першого стрибка, який ми знімали в Підйомі, я приземлився нормально, а ось режисер зламав ногу. Тепер розумію, що у мене двоє дітей, і треба за них відповідати.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

В арсеналі Педана – понад 30 видів спорту. Знаменитість любить пробувати щось нове і ставить собі спортивні цілі.

Олександр Педан, фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан, фото: пресслужба Нового каналу

"Я хочу професійно позайматися фрі-дайвінгом, – ділиться Олександр. – Прокачати скіли, бо мені це і для серфінгу буде корисно. І, до речі, в Україні в басейні дуже класно тренують."

Одна з найбільших, окрім перемоги України у війні, звісно – мрія ведучого Нового каналу полетіти у космос!

"Це та мрія, від якої не відмовлюся. Я її не забуваю, - зізнається Педан. - Останнім часом квитки дешевшають. І в мене є завдання - тримати себе в тонусі, у формі, щоб, наприклад, у 50 я міг спокійно. полетіти у космос."

Олександр Педан та Сергій Притула, кадр з випуску "Кабріоліто"
Олександр Педан та Сергій Притула, кадр з випуску "Кабріоліто"

Нагадаємо, що зірка шоу "Підйом" Олександр Педан вперше розповів про стосунки з Притулою.

Раніше ми повідомляли, що ведучий Олександр Педан виганяє доньку з рідного дому, має бути тусовка.