Гуморист, шоумен із Вінниці та учасник команди "Моя Провінція" шоу "Ліга Сміху" Влад Шевченко продовжує піднімати українцям настрій попри війну.

Якщо раніше він порушував тему Mcdonald's та військових фішок, приурочених до відкриття фастфуду в Україні. А зараз він продумав кумедну ситуацію щодо президента країни-агресора.

Влад Шевченка. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Путін: — Зеленський був у Ізюмі?

Пісків: — Угу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Путін: — Ну все... нехай трясеться земля під ногами ворога! Хай прокляті Хаймарси біжать до Варшави! Нехай довбані Байратари ховаються у свої гнізда і відкладають яйця зі страху! Путін... їде до України.

Пєсков: — Путін вмер!

Лавров: — О Боже! Як?

Пєсков: — Так, ми 500 метрів на територію України заїхали...

Лавров: — Шо? Міна? Снайпер?

Пісків: — Угу, блін. Повідомлення від ДСНС як закричало. У нього інфаркт вдарив, усі торби!

Влад Шевченко, фото: Instagram
Влад Шевченко, фото: Instagram

"Щоб йому і на тому і на цьому світі оповіщення звучало 24/7", "Так воно воно для чогось повідомлення", "Кращі повідомлення у світі", "Не чіпала телефон протягом кількох годин – а тут Путін у Шевченка помер! "Нехай хоч до кордону під'їде, ми його голими руками порвемо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко розсмішив можливим діалогом Зеленського з путіним: "Скажи триста"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Ліги Сміху" Влад Шевченко придумав нове меню McDonald's в умовах війни: "Піріжочок Мак-Подоляк"

Знай.ua писав, тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін показав, як росіяни панічно бояться освіти і книг: "Рефлекс"