Знаменита українська модель і співачка Даша Астаф'єва практично в напівголому вигляді стала на карачки і спровокувала фурор у мережі. Відповідну фотографію опублікувала фотограф Julia Black на сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва обожнює хвилювати фантазії шанувальників, знімаючись у сміливих фотосесіях у найнесподіваніших позах та вбраннях. Вона не соромиться демонструвати своє тіло, адже справді має що показати публіці.

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube
Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу в соцмережі з'явився цікавий кадр із Дашею Астаф'євою, яка в спокусливому вбранні позує, ставши на четвереньки. Фотограф у підписі до знімку вказала, що саме так жінка має зустрічати чоловіка вдома.

"Вирішила провести соціальне опитування "Як повинна зустрічати жінка свого коханого?" І чомусь перемогла ця фотографія", - йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українці оцінили такий вдалий кадр.

"Ойойой", "А де було опитування, чому я не брала участі?", "Гідно", "Дуже симпатично", - відреагували шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва більше не чистить картоплю: відома модель у глибокому декольте показала, як готує заради перемоги.

Також наш портал інформував, Камалія присвятила нову пісню українкам, які чекають на своїх героїв з війни - біль відчує кожна: "Дає віру та надію".

Крім того, наш портал повідомляв, що Катя Осадча показала ідеальну фігуру після Дня народження і залилася сльозами подяки: "А тепер про подарунки".