Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова спробувала "омолодитися" за допомогою гумору та записала кумедний ролик для шанувальників. Відео вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ілона Гвоздьова активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно показує шанувальникам, що відбувається у її житті. Зірка намагається бути відвертою і часто ділиться переживаннями, турботами та іншими важливими речами.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу хореограф порадувала фанатів кумедним роликом. На відео Ілона Гвоздьова під енергійну музику танцює між двома числами "34" та "24", рухаючись у бік меншого. Таким чином вона продемонструвала бажання повернутися у бурхливу молодість і зазнала невдачі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Коли душа співає, а годинник тікає. Дівчата - трішки гумору нам з вами зараз не завадить і пам’ятайте вік - це лише цифра! Головне, як ви почуваєте себе в душі і з якою впевненістю крокуєте по життю!", - підписала ролик зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" уклала шлюб із чоловіком на небесах перед Богом: "Навіки твій".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".