Фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юля Бельченко з прізвиськом "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та радує шанувальників контентом про своє життя. За дівчиною слідкує понад 330 тисяч людей.

Юля Зайка зараз будує стосунки з молодим іноземцем, якого воліє поки що не показувати аудиторії, але іноді все ж таки розповідає деякі подробиці їхнього спільного життя. Нещодавно дівчина поверталася до Києва, щоб вирішити свої справи та навести марафет, також вона не забула знятися у новій фотосесії.

Скріншот із Instagram, Юля Зайка
Скріншот із Instagram, Юля Зайка

Яскравими знімками Юля поділилася тільки зараз, хоча якийсь час вже перебуває закордоном. У кадрі вона позує у досить відвертому, але стильному образі. Боді та ботфорти відкрили її нескінченні ноги, а глибокий виріз – витончене декольте.

Деякі шанувальники порівняли Бельченко із зіркою турецького серіалу "Постукай в мої двері" Ханде Ерчел, яка має неймовірно красиву, східну зовнішність.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Коментарі - instagram.com/julz_seven/
Коментарі - instagram.com/julz_seven/

Коментарі - instagram.com/julz_seven/
Коментарі - instagram.com/julz_seven/

Раніше ми писали про те, що фіналістка "Холостяка" Юля "Зайка" покинула Україну і отримала дари від хлопця-іноземця: "Не питайте, чому..."

Як повідомляв Знай.ua, учасниця "Холостяка" Юлія "Зайка" Бельченко показала красеня, який чекав на неї в ліжечку: "Скучив"

Також портал Знай.ua писав, що Юлія "Зайка" Бельченко з "Холостяка" похвалилася, яке щастя досягти найвищої вершини - такого в універі не вчили