Українська акторка, зірка найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають по серіалу "Кріпосна", любить радувати армію шанувальників різними новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 840 тисяч людей.

Ксенія Мішина все частіше присвячує фанатів у буденні моменти свого життя, розповідаючи про сина, магазин з косметикою для догляду за волоссям та про те, як проводить вільний час. Цього разу акторка розповіла про свій сон, у якому другорядним героєм став президент України Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Зірці наснилося, що вона разом із главою держави розгулювала супермаркетом Сільпо в пошуках необхідних продуктів. Судячи з гарного настрою вранці, Ксенії дуже сподобалася картина, побачена уві сні.

"Він був неймовірно чудовим", - зізналася сонна Мішина.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Відразу після Insta Stories про сон акторка розмістила інформативний пост, у якому розповіла про користь медитативних практик.

Раніше ми писали про те, що Ксенії Мішиній пропонували участь у російському "Холостяку" з Тіматі, але вона не захотіла бути "одною з": "Тільки головні ролі"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Ксенія Мішина на хвилинку впала в дитинство і пораділа життєвим дрібницям: "Найкраще місце"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина сходила на страшне побачення у підземелля з молодим хлопцем: "Погодилася і..."