Українська співачка Віра Брежнєва нещодавно показувала своє обличчя, чи не вперше з початку повномасштабної війни.

Вона вже давно знаходиться у Європі, де всіляко допомагає українським біженцям та громадянам, які постраждали від рашистської агресії. Ексучасниця "ВІА Гри" часто виставляє щось у Instagram, де за її життям стежать понад 12,8 мільйона людей. Але зараз тема інша - у російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Віра та Костянтин Меладзе розлучилися.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

Вони заявляють, що нібито подружжя ще влітку розійшлося в різні боки, проте жодних офіційних підтверджень цьому немає. Брежнєва ніяк не коментує ці чутки... адже Костянтин продовжує триматися осторонь війни. Хоча він може займатися благодійністю і в тіні.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе познайомилися давно. У жовтні 2015 року вона таємно одружилася з композитором, музичним продюсером, десь в Італії, у колі близьких людей. Виконавиця неодноразово повторювала, що хоче народити чоловікові дитину... ось тільки її бентежить вік.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

Востаннє вона у публікаціях виставляла пост, датований 3 вересня. Там багато різного, не поєднаного загальною тематикою, включаючи її обличчя та знімок звукозаписної студії.

Нагадаємо, дружина Меладзе Віра Брежнєва передала Харкову смачний "подарунок", змінившись в особі через війну

Як повідомляв "Знай.uа", Віра Брежнєва показала свою гордість, але зовсім не Костянтина Меладзе: "Завжди відчувала..."

Знай.uа писав, дружина Меладзе Віра Брежнєва засумнівалася в адекватності людей через "життя" на Місяці: "Ще більше вражає..."