Зірка реаліті-шоу Кайлі Дженнер позувала для CR Fashionbook і набула абсолютно нового образу. Вона одягла перуку і нанесла помаду, відмінну від її звичайного стилю.

Відповідну фотографію Кайлі Дженнер розмістила у своєму аканті у Instagram.

Магнат макіяжу, що прославилася завдяки сімейному реаліті-шоу «Сімейство Кардаш'ян», відома своєю сміливою зовнішністю та експериментальними фотосесіями.

На останньому заході вона була одягнена у величезне намисто, вкрите губною помадою з її власного асортименту, накинуте на груди, коли вона позувала топлес перед камерою.

Намисто було представлене в кількох відтінках її бренду, і вона поєднувала незвичайний образ із парою чорних шкіряних штанів та іншими речами.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кайлі Дженнер: скрін посту із соцмережі
Кайлі Дженнер: скрін посту із соцмережі

Вона поклала своє темне волосся у вільні хвилі, які спадали каскадом з її легкої зачіски і підкреслювали її вражаючі риси обличчя за допомогою макіяжу.

Брови Кайлі були виліплені, її обличчя окреслене, а губи підведені, коли вона позувала, тримаючи руки на талії, і дивилася в стелю.

Шанувальники божеволіли в коментарях, а один захоплений підписник написав: "О боже, я одержимий!"

Нетерплячий фанат також написав: "Боже, Кайлі, це божевілля! Як завжди чудово, королева!"

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кендал Дженнер обливалася потом під час зухвалого показу.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян без бюстгальтера заворожила динамітними формами.

Також портал "Знай" писав, що соковита Кайлі Дженнер позбавила аудиторію дару мови.