Відомий український актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач показав, що було б, якби він подався до інформаційних військ протистояти окупантам. Смішне відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач – неймовірно харизматичний гуморист та майстер перевтілення, для якого, здається, немає меж в акторській майстерності. Артист часто радує шанувальників зйомками в коротеньких гумористичних відео на гострі теми.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Ткач зіграв роль українця, який вирішив піти до інформаційних військ, щоб морально знищувати російських окупантів.

"Короче кажучи, вирішив вступити до інформаційних військ...", - зазначив в анонсі до відео гуморист.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Українцям нова роль гумориста припала до смаку.

"Така війна не менш важлива - сіє паніку та сумніви в головах окупантів", "Молодця", "Як файно!", - посміялися у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Іра Гатун з "Жіночого кварталу" та Юрій Ткач дали спеку під сценою, затьмаривши Руслану: "Голосяка, як у Паваротті!".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач засумував після розлучення з Дурнєвим, як росіянка через від'їзд з Криму: "Не хотів їхати".