Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її акаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова завжди акцентує на тому, що молитви мають дуже потужну силу, особливо в такі тяжкі для країни та народу часи. Вона часто звертається до Всевишнього, просить його захистити відважних бійців, котрі щодня ризикую життям у бою з російськими окупантами.

Ольга Горбачова, фото з Instagram
Ольга Горбачова, фото з Instagram

На цей раз Горбачова дала дієву молитву для шанувальників у Instagram. Ольга не уточнила, коли краще розпочати цей духовний момент, але серце має підказати.

Молитва від Ольги Горбачової, Instagram
Молитва від Ольги Горбачової, Instagram

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Артистка навіть створила свій Telegram-канал, де регулярно розміщує молитовні практики та закликає українців читати бодай пару рядків на день.

Раніше дружина продюсера давала українцям різні афірмації, допомагала їм налаштуватися та полюбити себе. Її завжди щиро дякують за надану підтримку, особливо зараз, у воєнний час.

Раніше ми писали про те, що дружина Нікітіна Горбачова попросила українців перестати "нити" і шукати у всьому зраду: "Не каркати там "

Як повідомляв Знай.ua, дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова закликала всіх не критикувати владу: "Чим менше ми знаємо"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Юрія Нікітіна поставила "діагноз" усім українцям, але знайшла метод лікування: "Глист всередині і треба його витравити"