Нещодавно 46-річного гумориста, телеведучого і коміка Максима Галкіна включили до списку іноагентів на росії.

Сам Галкін реагував на це у властивій собі манері – з гордістю та гумором.

Максим заявив, що не займається політичною діяльністю, а в Україні виступав років 10 тому, і тоді отримував якісь гонорари. Він зазначив, що займається політичною сатирою і робить це вже майже 30 років.

Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube

Зазвичай нейтральна Алла Пугачова, яка намагається обмірковувати всі свої слова, цього разу не витримала. Примадонна звернулася до Мін'юсту рф і попросила включити і її до списку іноагентів.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Звернення до Мін'юсту РФ. Прошу зарахувати мене до лав іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною і щирою людиною, справжнім і непідкупним патріотом Росії, який бажає Батьківщині процвітання, мирного життя, свободи слова і припинення загибелі за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм і обтяжують життя наших громадян", -заявила Алла Борисівна.

Зверненні Алли Пугачової до Мін'юсту рф
Зверненні Алли Пугачової до Мін'юсту рф

У коментарях її підтримали шанувальники:

"Браво, Алло Борисівно! Величезна честь бути вашою шанувальницею, дякую вам за чесність і сміливість", "Поважаю", "Справжня дружина. Браво", "Будемо любити вас ще більше", "Яка молодець. Після дій Галкіна і слів Пугачової, ще більше їх почала поважати", "Імперія завдає удару у відповідь. Велика вона, і є велика."...

Нагадаємо, що Максим Галкін після звинувачень на росії "показав" середній палець путінському режиму.

Раніше ми повідомляли, що Алла Пугачова показала, чим балує близнюків вранці перед школою.