Фіналістка популярного романтичного шоу "Холостяк", за участі Михайла Заливака, Юлія "Зайка" Бельченко, попросила пораду чи варто бути скромною, та чи прикрашає це дівчину у своїх шанувальників.

На своїй сторінці в Instgaram Юлія розмістила провокативне фото у одному піджачку, розкинувши оголені ніжки.

Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram
Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram

Цікава ваша думка, чи прикрашає дівчину скромність? - запитала поради Юлія.

Дівчина спровокувала шанувальників, яких на сторінці у Юлії понад 326 тисяч осіб. На фото зреагувало 8063 користувачів соцмережі, а у дискусії взяло участь 128 шанувальників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/
Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/

"Дивлячись що вкладати в це поняття...сором'язливість - це взагалі не про сьогодення...А от САМОЦІННІСТЬ - це найголовніше!!!(не плутати з егоїзмом)", "Як правило, скромність прикрашає дівчину в очах іншої дівчини. В очах чоловіка відбувається протилежний ефект", "Юличко, яка ти прекрасна. Сумую за тим часом коли була передача, чекала на неї з нетерпінням", "Має бути золота серединка, Юля ви на цьому фото просто бомба", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/julz_seven/
Коментарі. Фото: instagram.com/julz_seven/

Нагадаємо, ми писали, що напівоголена Юля "Зайка" приміряла "славу" Ханде Ерчел з "Постукай в мої двері".

Як повідомляв "Знай.ua" фіналістка "Холостяка" Юля "Зайка" покинула Україну та отримала дарунки від хлопця-іноземця.

Також "Знай.ua" інформував, що фіналістка "Холостяка" Юлія "Зайка" Бельченко показала красунчика, який зачекався на неї у ліжечку.