Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, яка виконує поп з елементами електро-фолку та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто тішитьсвіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька ніколи не поширювала інформацію про особисте життя, але їй приписували чимало романів із українськими зірками. І ось, через довгі роки, як співачка зійшла на сцену, вона зважилася показати світові свого коханого. Ним виявився музикант на ім'я Павло Тараненко, також відомий під псевдонімом HAWX.

Заріцька з хлопцем, кадр з відео TikTok
Заріцька з хлопцем, кадр з відео TikTok

З хлопцем Заріцька розмістила зворушливий відеоролик у TikTok, на якому видно їхні поцілунки, обійми та витаюче кохання. Також там зібрані кадри міст, емоцій, квітів тощо. Артистка наголосила, що такою її бачить обранець.

Заріцька з хлопцем, кадр з відео TikTok
Заріцька з хлопцем, кадр з відео TikTok

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Якби я була…..версія від мого хлопця 🤍 люблю тебе сильно", - підписала зірка.

Деякі шанувальники зізналися, що раніше нічого не чули про Тараненка, проте зараз його ім'я буде на слуху через стосунки з Олександрою Заріцькою. Багато хто порадів за співачку і побажав їй щастя в особистому житті.

@kazka.band

#ifiwas якби я була…..версія від мого хлопця 🤍 кохаю тебе сильно

♬ оригінальний звук - KAZKA.band

Раніше ми писали про те, що солістка "KAZKA" Олександра Заріцька розповіла, як провела два дні в лісі, з хлопцями з ЗСУ: "Було дуже хвилююче"

Як повідомляв Знай.ua, солистка "KAZKA" Олександра Заріцька "ушляхетнила" виступ із росіянами на одному фестивалі: "Це було цінно"

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" пішла стопами Аліни Паш і вляпалася у скандал із шанувальниками: "Компроміси неможливі"