Відома українська ведуча 1+1 Лідія Таран часто проявляє активність у соціальних мережах, розповідає про виховання доньки-підлітка, ділиться цінним досвідом та новинами з життя. У Instagram за нею стежить близько 160 тисяч людей.

19 вересня Лідія Таран відзначає день народження і з цієї нагоди вона захотіла поділитися змінами, які відбулися в її житті останнім часом. Війна вигнала знаменитість із рідного дому, тепер вона мешкає у Франції і вже будує нову кар'єру.

Скріншот із Instagram, Лідія Таран
Скріншот із Instagram, Лідія Таран

"Шаблони зламані. Кордони стерті. Люди - гострі леза. Шкала віку розбилась. Все несправжнє відпало. Інтуіція тепер - єдиний дороговказ. У мене було одне життя. А тепер їх два - паралельних. Одне в Україні. І ще одне у Франції", - написала Лідія.

Як повідомила Таран, зараз вона є студенткою університету та кореспонденткою власного каналу. У той же час, зірка виховує дівчинку, яка навчається у двох школах паралельно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Артистка не прогавила можливості нагадати українцям, як важливо поважати рішення інших людей, адже саме свобода вибору відрізняє нас від промитих пропагандою росіян.

"Ми найефективніші там, де є, і найпродуктивніші, коли образи і сварки не жеруть наші сили ", - підсумувала ведуча.

Раніше ми писали про те, що зірка"1+1" Лідія Таран познайомила українців з Анною Франк сучасності: "Коли я дізналася..."

Як повідомляв Знай.ua, Лідія Таран та Марічка Падалко, зірки каналу "1+1", ридали під час першої зустрічі за час війни: "І невідомо, коли побачимось знову"

Також портал Знай.ua писав, що самотня телеведуча на 1+1 Лідія Таран показала тінь свого захисника: "Виштовхаю на війну"