Енріке Іглесіас, який зустрічається з Анною Курніковою вже 20 років, шокував шанувальників після того, як у п'ятницю, 16 вересня, опублікував відео інтимної близькості з фанаткою в Лас-Вегасі.

У ролику, який був розміщений у його стрічці в Instagram, співак "Bailando" спочатку поцілував фанатку в щоку, позуючи для селфі під час зустрічі та привітання.

Енріке Іглесіас з фанаткою, кадр з відео
Енріке Іглесіас з фанаткою, кадр з відео

Однак справа набула бурхливого оберту, коли фанатка повернула голову і почала пристрасно цілувати співака в губи.

Замість того, щоб відвернутися, 47-річний Іглесіас продовжив цілуватися із загадковою жінкою, якось рухаючи руками до її сідниць.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Вони продовжували тримати губи в поцілунку ще кілька секунд, перш ніж Іглесіас нарешті відпустив її і втік з широкою усмішкою на обличчі.

"П'ятничний вечір у LASVEGAS @resortsworldlv, побачимося сьогодні ввечері!!!!" , - підписав він відео.

Шанувальники розділилися з приводу інтимного моменту: одні висловлювали свою ревнощі, а інші запитували про його зіркову партнерку, тенісистку Курнікову.

"Так пощастило! Ти найкращий для своїх шанувальників" , - прокоментував один фанат, а інший пожартував: "Що відбувається у Вегасі, залишається у Вегасі".

Третя прокоментувала: "Боже мій!! Я хочу бути нею" , а інша заступилася за Курнікову, написавши: "Мені не подобається, коли тебе цілують інші дівчата! Твої поцілунки мають бути тільки для Анни".

Анна Курнікова та Енріке Іглесіас
Анна Курнікова та Енріке Іглесіас

47-річний Іглесіас та 41-річна Курнікова зустрічаються з 2001 року, коли вони зустрілися на зйомках його кліпу "Escape". Вони ненадовго розставались у 2013 році, але знову зійшлися. Хоча вони не перебувають у законному шлюбі, Курнікова вказала "Іглесіас" як своє прізвище у своєму описі в Instagram.

У пари троє дітей: близнюки Ніколас та Люсі, 4 роки, та Мері, 2 роки.

Нагадаємо, що Енріке Іглесіас підказав, чим зайняти дітей на карантині.

Раніше ми повідомляли, що доньці Анни Курникової та Енріке Іглесіаса виповнився рік: щасливі батьки показали свою малечу.