Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу , часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталія Могилевська нарешті відновила свою діяльність у театрі і зараз активно виступає на сцені, дозволяючи українцям хоч на мить відволіктися від жахливих подій у країні. На опублікованому фото Могилевська широко посміхається, прикривши очі від емоцій, що переповнюють.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська
Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

Зірка зізналася, що сама відчуває під час вистав неймовірне щастя, а ще дуже радіє, збираючи заповнені зали у театрі.

"Щастя! 😇 Я щаслива на сцені, коли граю цю виставу! Я щаслива щоразу бачити повний зал! Мої дорогі люди, дякую вам! ❤️" - написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Артистка від душі подякувала кожному, хто цінує та приходить на її виступи, а також анонсувала дату нового, воно відбудеться у жовтні. Фанати у відповідь заявили, що їх захоплює творчість зірки, і вони обов'язково відвідають її виступи.

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська спокусливо випрямила ніжки та "позагравала" з одруженим Арестовичем: "Як же він без мене"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська засунула до рота корок - емоції перед виступом зашкалюють: "Ну, з Богом"

Також портал Знай.ua писав, "На межі, треба молитися": Наталія Могилевська приголомшила фанатів своїм діагнозом