Названа дочка Олексія Потапенка Наташа Горова поділилася думками, зверненими до самої себе.

Нещодавно вона розмовляла з аудиторією на тему кулінарії, в Instagram, де за її життям стежать понад 28 тисяч людей. Зараз дівчина заявила, що періодично у неї виникає бажання повернутися до "маленької Наталки", притиснути до себе і сказати кілька слів.

Наташа Горова, фото: Instagram
Наташа Горова, фото: Instagram

"Завжди залишайся такою усміхненою дитиною", "Подобатися всім не вийде, але і тобі не потрібно", "Аналізуй ситуацію з різних сторін. Іноді ти замикаєшся в собі і не хочеш бачити правоту інших", "Прислухайся до своїх бажань і не бійся пробувати нове. Бо як ще можна впізнати себе?", "Життя не вічне. Проводь більше часу з рідними", - пише Наташа Горова в публікації.

Крім того, вона порадила собі не відмовлятися від своїх друзів через другу половинку, те саме стосується її хлопця. А ще Наташа задумалася над тим, щоб подорожувати Україною та не розчаровуватись у людях.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Наташа Горова, фото: Instagram
Наташа Горова, фото: Instagram

"Як точно! Така юна і така мудра дівчинка", "Бери від усього досвід і йди далі", "На серце", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, прийомна дочка Потапа Наташа Горова показала, як виріс її молодший брат і здивувала дуже теплими почуттями: "Мій коханий"

Як повідомляв "Знай.uа", Наташа Горова згадала про супутника для України, як про "особисту" покупку: "Поліпшило життя?"

Знай.ua писав, Наталя Горова похвалилася фото зі спортзалу: "Маленька перемога"