34-річна співачка поділилася фотографією своєї перев'язаної особи у Твіттері 17 вересня після того, як раніше повідомила фанатам, що хоче лягти під ніж через операцію "ельфійського вуха".

Шанувальники швидко перейшли до розділу відповідей її поста, щоб попросити підтвердження про те, чи справді вона пройшла процедуру.

"Сподіваюся, вона їх отримала, я був би такий схвильований!" ,- одна людина написав, а інший додав: "ТИ ЗРОБИЛА ВУХИ???"

"О боже, хто твій хірург, ти виглядаєш приголомшливо", - втрутився третій.

Інші висміювали селфі, написавши щось на кшталт: "Перетворилася на яйце?", "Вона прагне уваги?" і "Мамо, що ти зробила...?".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Судячи з серії твітів, датованих серединою серпня, Граймс (справжнє ім'я: Клер Еліз Буше) принаймні серйозно розглядала можливість операції. Операція включає хірургічне створення хряща вух пацієнта в гостру форму, яка широко асоціюється з ельфійськими істотами в жанрі фентезі.

Спочатку вона висунула цю ідею 15 серпня, звернувшись до послідовників, які зазнали химерної трансформації.

"Крім того, хтось успішно модифікував ельфійські вуха? Я боюся, що вушний хрящ буде важко гоїтися " , - написала вона тоді в Твіттері. !"

Наступного дня її колишній Ілон Маск з'явився у треді з невеликою кількістю буквального сарказму.

"Недоліки операції на вусі у ельфів, ймовірно, переважують переваги" , - заявив 51-річний генеральний директор SpaceX.

Нагадаємо, що колишня Ілона Маска Граймс націлилася на Марка Цукерберга і почала з образ .

Раніше ми повідомляли, що Ілон Маск жорстко висміяв "Володар кілець" від Amazon.