Минулого тижня акторка повідомила, що вагітна своєю четвертою дитиною від чоловіка Райана Рейнольдса, коли вона вийшла на червону доріжку на саміті Forbes Power Women, її животик було видно під блискучою міні-сукнею Valentino.

А в суботу, 17 вересня, вона відповіла папараці, що прагне зробити ще більше фотографій її живота, що росте; 35-річна зірка опублікувала в Instagram безліч фотографій своєї подорожі під час вагітності, у тому числі кілька знімків самої себе у червоному купальнику з вирізом.

35-річна Лайвлі вдягла цільний купальник "Flora" від Follow Suit ($225) з V-подібним вирізом спереду, високим вирізом на штанинах та гарними вирізами у вигляді пелюсток на талії.

І це не єдиний купальний костюм у її арсеналі; в іншому місці фотокаруселі Лайвлі у блідо-рожевому бікіні обіймає приятельку Тейлор Свіфт.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"От фотографії, на яких я вагітна в реальному житті, тому 11 хлопців, які чекають біля мого будинку, щоб побачити мене, дадуть мені спокій" , - підписала вона фотографії. - Ви лякаєте мене та моїх дітей. Дякую всім іншим за всю любов і повагу і за те, що продовжуєте відписуватися від акаунтів та публікацій, які діляться фотографіями дітей. У вас є всі сили проти них. І дякую засобам масової інформації, які мають "Політика заборони дітей". Ви всі маєте значення -велике кохання!"

Лайвлі та Рейнольдс, 45 років, вже мають спільних дочок Джеймс, 7 років, Інес, 5 років, та Бетті, 2 роки, і в минулому відкрито заявляли про захист приватного життя своїх дітей.

Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс: скрін з відео
Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс: скрін з відео

Нагадаємо, що Серена зі "Пліткарки" Блейк Лайвлі не посоромилася показати задоволення із затиснутою мідією в плавках.

Раніше ми повідомляли, що Блейк Лайвлі вагітна четвертою дитиною від голлівудської зірки Райана Рейнольдса: "Дедпула" не зупинити.