Відомий український реп-виконавець та лідер гурту Kalush Олег Псюк, який представляв Україну в конкурсі "Євробачення-2022" та здобув гучну перемогу, є активним користувачем соцмережі Instagram і частенько радує численних шанувальників свіжими постами.

Олег Псюк нещодавно показав усім свою кохану Олександру, проте вона швидко "увійшла до смаку" і активно розвиває соціальне життя. Парочка іноді розміщує спільні знімки та відео. На цей раз вони зняли кумедний TikTok на актуальну тему любові до McDonald's.

Олег Псюк з дівчиною, фото з Instagram
Олег Псюк з дівчиною, фото з Instagram

Артист уявив, чи зможе він продати свою улюблену дівчину за смачний Біг Мак - величезний бургер із McDonald's. Перша картина розгортається в спальні, там пара зворушливо цілується, потім з'являється кадр із маленьким хлопчиком, який їсть бургер і при цьому заливається сльозами.

Скріншот із Insta Stories, Олег Псюк
Скріншот із Insta Stories, Олег Псюк

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Олег Псюк
Скріншот із Insta Stories, Олег Псюк

Вибір "очевидний" - Kalush готовий з'їсти бургер і забути про кохану. І недарма артист розмістив це гумористичне відео зараз, адже в Україні потихеньку відкриваються точки McDonald's. Цієї події чекали багато українців.

McDonald's
McDonald's

Раніше ми писали про те, що Kalush та Jerry Heil довели, що творчість не знає перешкод, включаючи відстані: "Це пожежа"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Псюк із "Kalush Orchestra" розкрив таємницю про свою дівчину: "Я подумав, що це може бути доля"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Псюк із "Kalush" зовсім не змінився з роками: у мережі показали дитяче фото музиканта та співака