Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова в інтерв'ю ведучим "Сніданок 1+1" розповіла, що зараз перебуває в Англії, але прилетіла вона туди не лише заради похорону Єлизавети II, а щоби влаштувати двох доньок. Старша Маша вступила до університету і навіть заселилася до гуртожитку, а молодша Аліса пішла до школи повного циклу із проживанням.

Полякова з ведучими, кадр з сюжету "Сніданок з 1+1"
Полякова з ведучими, кадр з сюжету "Сніданок з 1+1"

"Було складне рішення. Вона ще маленька, планувала зробити це з 14 років. Вона не хотіла ніколи вчитися закордоном. Війна зробила так, що небезпечно дітям перебувати в Україні", - сказала Полякова.

Артистка розповіла дивовижну історію, як їм із оформленням дівчаток до навчальних закладів допоміг поляк, який мешкає у Британії 20 років. У чоловіка Полякової є друг військовий, який несподівано в кишені куртки, яка приїхала з Англії, знайшов листа Лукаша, який обіцяв надати будь-яку допомогу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вони зв'язалися і Оля з радістю приняла підтримку поляка. Він став спонсором, який допомагає закордоном переселенцям.

"Щоб вони могли здобувати освіту безкоштовно у школі та за знижку у ВНЗ. За три дні оформили документи", - пояснила зірка.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова поскаржилася, що під час війни навіть не купувала виноград: "Може, ця котлета на всі твої 15 років"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова від імені всього народу прокляла окупантів за злочини, а мовчунів - за байдужість: "Вічною ганьбою"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова показала, куди "закинула" доньку Машу, яка хотіла відмовитися від навчання через хлопця: "Маруся в гуртожитку"