Українська співачка, екссолістка поп-дуету "Алібі" та телеведуча Анна Завальська зараз активно допомагає рідній країні у війні з російськими окупантами, виступаючи на благодійних концертах, але й не забуває радувати шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram.

Оскільки зараз Анна Завальська із сином перебуває у Лондоні, вона на собі відчула хвилю скорботи та болю, що наринула на всіх підданих королеви Єлизавети II, яка померла 8 вересня у віці 96 років. Після смерті її Величності престол зайняв старший син Карл.

Скріншот із Instagram, Анна Завальська
Скріншот із Instagram, Анна Завальська

Артистка заявила, що стала свідком похорону легенди. Не вона одна вирішила глянути на церемонію, охочих було понад 2 мільйони.

"Усе місто зупинилось, аби попрощатись, а світ, затамувавши подих, спостерігає із співчуттям", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Смерть Королеви, як заявила зірка, – це закінчення цілої епохи, символічний перехід у нову еру. Анна впевнена, у кожного свої трагедії та втрати, а от в Україні досі триває війна.

"Наша боротьба триває і підтримка світу теж. У ці буремні часи нехай буде сила усьому протистояти. Важливо лише пам‘ятати про найголовніше: любов - то є надпотужна зброя. Тільки це і врятує" - підсумувала Завальська.

Раніше ми писали про те, що Анна Завальська з "Алібі" нагадала, як багато всього росія відібрала в українських дітей: "Неможливо забути"

Як повідомляв Знай.ua, сестри Завальські з гурту "Алібі" привезли "шматочок" України на Кіпр: "Разом до перемоги"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Завальська з "Алібі" нагадала про зруйновані окупантами долі маленьких українців: "Вбивають нас морально та фізично"