Відома українська виконавиця, а також модель і актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія розповіла, як ставиться до Ані Лорак, яка зрадила рідну країну. Цим вона поділилася в інтерв'ю, уривок якого опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Інтерв'юер поцікавився у співачки Камалії, як склалися її стосунки з Ані Лорак, коли вони спілкувалися востаннє, і що вона думає про мовчання зірки на тему війни в Україні.

Камалія, фото з Instagram
Камалія, фото з Instagram

"Ані Лорак я не пробачу, а Лобода має шанс", - йдеться в анонсі.

Так, Камалія розповіла, що припинився спілкуватися з Ані Лорак відразу, як Росія влаштувала анексію Криму та окупувала Донбас, а та продовжила жити та виступати у Росії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З 2014 року я припинила все спілкування з Ані Лорак. Як почалася війна, який вибір вона зробила, з того часу всі спілкування припинилися", - зізналася співачка.

Камалія зізналася, що позиція Ані Лорак її здивувала, адже вона родом із Чернівців. Вона припустила, що такий вплив могла мати пропаганда чи залежність.

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія, Зібров та Джеджула допомогли продати на аукціоні цінну річ, щоб забезпечити потреби ЗСУ: "Унікальний лот".

Також наш портал інформував, Наталія Могилевська влаштувала прогулянку закутками київської підземки під похмурий саундтрек: "Гнітлива атмосфера".

Крім того, ми писали, Камалія та її чоловік бізнесмен Захур зізналися, що війна змусила їх відмовитись від розкоші: "Щастя в іншому".