Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Вона часто ділиться публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 2,7 мільйона людей. Зараз варто обговорити кумедний момент з останнього випуску проекту "Дорослі Дівчата" на Youtube, під час якого Полякова разом з Єфросініною розмовляють багатьма темами, вже українською мовою.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Наприкінці випуску за 16 вересня 2022 року вони раптом заговорили про стриптиз. Оля Полякова навіть показала кілька рухів на допомогу Маші Єфросініної, яка соромиться цього.

— Я бачила, як ти танцюєш. Вона дуже круто рухається.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

— Я не можу, мені хропнути треба. Але якщо заробимо на цьому випуску небагато, то наступного разу буде вино. Якщо не заробимо на цих двох випусках – буде стриптиз, я сидітиму в ліфчику, обіцяю…

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

— У закритому! В купальнику. Якщо не буде 500 тисяч переглядів, я вже мовчу про наші мільйони, які ми збирали, я сидітиму в бюстгалтері, - додала Єфросиніна.

— А я без!

— Ти так цицьки не продавай свої!

Нагадаємо, Оля Полякова поскаржилася, що під час війни навіть не купувала виноград: "Може ця котлета на всі твої 15 років"

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Єфросиніна про найбільше розчарування року серед російських селебріті: "Нарешті розкрилася"

Знай.uа писав, Оля Полякова від імені всього народу прокляла окупантів за злочини, а мовчунів - за байдужість: "Вічною ганьбою"