Ведуча, блогерка та модель, яка стала переможницею в шоу "Холостяк" за участі пілота Макса Михайлюка, Даша Ульянова, обожнює спілкуватися зі своїми підписниками. Одним з найулюбленіших способів поспілкуватися є питання відповідь в стоіріс Instagram.

Вчергове Даша відповіла на запитання шанувальників у сторіс, чи допомагають їй процедури, про які дівчина не соромиться розповідати у своєму блозі.

Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/
Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

Даша розмістила в сторіс красиве фото, на якому кокетливо вип'ятила п'яту точку, та взялася розповідати свій досвід по укріпленню волосся.

Запитання звучало так: "Вам мезотерапія голови допомогла? Теж хочу спробувати".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/
Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

На що Даша відповіла, що густоти волоссю процедура не посприяла:

Я колола давно, результат був на покращення волосся, а не на густоту. Зараз хочу теж проколоти курс "мезогенезіс", кажуть, що він допомагає".

Дівчина доглядає за дивовижним довгим волоссям чорного кольору, яке вимагає витрат та уваги.

Даш Ульянова. Фото: скриншот Instagram
Даш Ульянова. Фото: скриншот Instagram

Тим паче, що Даша займається спортом, коли виділяється багато поту з солями, які не надто "любить" довге волосся. Мезотерапія це ін'єкції краси для волосся, які "позбавляють ознак старіння".

Нагадаємо, ми писали, що Ульянова з "Холостяка 10" розкинула рогатку просто на величезному ліжку.

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Ульянова з "Холостяка" похвалилась розтяжкою на бордюрі, та запропонувала свої послуги.

Також "Знай.ua" інформував, що стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" подякувала за вересень ЗСУ.