Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram і частенько посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці життя, за яким стежить понад 590 тисяч людей.

Даша Астаф'єва власними силами наближає перемогу. Вона місяцями чистила картоплю, щоб допомогти на кухні кухарям, а зараз створила проект, на який запрошує зірок та разом із ними готує їжу у великих порціях для ЗСУ. На цей раз артистка розповіла, як можна підтримати земляків, купуючи бургери в KFC.

Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва
Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва

Дівчина зазначила, що навіть маленькі донати роблять велику справу, "з миру по нитці", як кажуть. Вона заявила, що не варто соромитися скидати навіть по одній гривні, адже великі збори закриваються саме завдяки таким сумам.

"Мовляв, це насправді особливо не допоможе, соромно та дріб’язково. Насправді ж, великі збори закриваються саме маленькими донатами від безлічі людей. А можна взагалі допомагати, купуючи улюблені страви", - написала Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Артистка розповіла про чудову ініціативу від KFC - з кожного чікенбургеру передаватимуть 5 гривень на підтримку програми від фонду Маші Єфросініної, яка націлена допомогти дітям та жінкам, що постраждали під час війни.

"Мета реабілітації – покращення психологічного стану, запобігання розвитку посттравматичного синдрому, депресії, тривожних розладів у дітей і жінок", - поідомила Астаф'єва.

Раніше ми писали про те, що напівгола Даша Астаф'єва стала рачки і показала, як треба радувати чоловіка: "Гідно"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва з глибоким декольте змусила Олексія Дурнєва цілувати її середній палець: Санта Дімопулос у захваті

Також портал Знай.ua писав, що Даша Астаф'єва "взяла силою" одразу трьох чоловіків у ліфті: "Нічого не питайте"