Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер перед розписом із коханим Олександром Волошиним вирішила поділитися відвертістю. Дівчина зізналася, що спочатку, тільки-но зароджувалися їхні стосунки, ніхто й подумати не міг, що все зайде так далеко і вона стане дружиною.

Трінчер та Волошин, скріншот з відео
Трінчер та Волошин, скріншот з відео

Для неї самої це стало несподіванкою, адже на першому місці була кар'єра.

"Ніхто б не повірив, що через півтора роки я розписуватимуся РАГСі. Сама не розумію, як це вийшло, тому що до Саші я казала собі: ніякого заміжжя, тільки кар'єра, вийду заміж після 30", - заявила Трінчер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Артистка вважала себе сильною і незалежною холостячкою, але всередині все одно сумувала. Анна розповіла, що з підліткового віку сама забезпечувала себе, а з повноліття зовсім з'їхала від мами. Їй здавалося, що стосунки з хлопцями гальмують її розвиток.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Проте за півтора роки життя з Волошиним вона переконалася, що лише прогресує та рухається вперед.

"Якщо з вами поруч правильна людина, яка вас надихає і окрилює, ви досягнете просто шалених результатів", - сказала Трінчер.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер готується до двох операцій одразу після весілля з Волошиним: "Їх треба видаляти..."

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер без сорому вивалила зі шортів "булочки", але нареченому Волошину це не сподобалося: "Ще б труси натягнула"

Також портал Знай.ua писав, що Трінчер зі "Школи" та блогер Волошин зроблять дещо вперше на розписі: "Аня мені нагадала..."