Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, яка виконує поп з елементами електро-фолку та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто тішитьсвіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька продовжує виступати зі своїм гуртом в Європі, об'їжджаючи різні країни з незмінним посилом - підтримати земляків, що знаходяться далеко від дому, і фінансово допомогти дітям, які постраждали через війну. Нещодавно відбувся концерт у Гданську та співачка з радістю поділилася яскравими фото.

Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька
Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька

"Знову і знову хочеться дякувати Польщі за ту допомогу та підтримку, яку ми відчуваємо щодня! Дякуємо Ukrainian song project / Українська Пісня’2022 за проєкт, який об’єднує. Це так важливо сьогодні!" - написала Заріцька.

Також артистка повідомила, що окрім неї у Польщі виступали й інші українські зірки, і вона почувала себе немов у дитячому літньому таборі, адже вони разом добиралися до місця автобусом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще дівчина анонсувала дату наступного концерту на Кіпрі – він відбудеться 23 вересня.

Раніше ми писали про те, що солістка "KAZKA" Олександра Заріцька вперше показала того, хто вкрав її серце: "Люблю тебе сильно"

Як повідомляв Знай.ua, солістка "KAZKA" Олександра Заріцька розповіла, як провела два дні в лісі, з хлопцями із ЗСУ: "Було дуже хвилююче"

Також портал Знай.ua писав, що солістка "KAZKA" Олександра Заріцька "ушляхетнила" виступ із росіянами на одному фестивалі: "Це було цінно"