Відомий український співак, композитор і телеведучий Андрій Данилко показав, як бавить час у компанії "мами" Вєрки Сердючки, актриси Інни Білоконь у перервах від концертів у своєму осінньому турі Європою. Фото з'явилося на офіційній сторінці виконавця у соцмережі instagram.

Андрій Данилко - дуже яскрава особистість з не менш яскравим і незабутнім сценічним чином. Творчість артиста обожнюють не лише українці, а й мешканці інших країн. Зараз, коли багато українців були змушені залишати вдома через війну, співак разом із командою вирушив у тур Європою, щоб підтримати співвітчизників.

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

Так, Андрій Данилко поділився яскравими фото з туру, показавши, як насолоджується життям у приємній компанії, у перервах між виступами. На знімку він сидить разом з Інною Білоконь, яка багатьом знайома, як мати Вєрки Сердючки. Пара спочатку щось обговорює, а потім весело сміється.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Артисти захопили шанувальників такою теплою атмосферою та отримали чималу порцію компліментів.

"Люблю таких щасливих і відчайдушних! Ви живі, кайфуйте!", "Як же я вас люблю", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Данилко у всіх на очах ухопився за п'яту точку "мами" Вєрки Сердючки: "От шалунішка".

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров зупинив концерт і пустив скупу чоловічу сльозу разом із шанувальником: "Людності немає ціни".

Крім того, наш портал інформував, Настя Каменських після повернення Потапа в Україну показала, як за "спекою" нудьгує інший хлопець: "Пограємо і головне..."